15 Years Bompad logo
Ticket Kopen Bompad 10 NOV 2012 SECRET LOCATION
Presale online €7 / Drinks 75 cent
Sfeerbeld
Stip deze datum maar alvast in je agenda aan: zaterdag 10 november 2012! Je wilt toch het feestje van het jaar niet missen?

Sint-Truiden en omstreken maken zich dan op voor ‘Bompad’, de fuif waar je moet geweest zijn. Dit jaar verhuizen we naar een nog betere locatie, die ook op de voormalige luchtmachtbasis gelegen is: Hangar 66.

Door het grote succes van de vorige editie hebben we dit jaar nog andere nieuwigheden in petto: een online ticketsysteem en een nieuw inkomsysteem met stoffen bandjes (jawel, eindelijk!).

Maar… er zijn maximum 3500 tickets beschikbaar, dus OP=OP! Snel bestellen is de boodschap, spread the word! Op deze pagina kan je dagelijks zien hoeveel kaarten er nog beschikbaar zijn.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op onze Facebook- en Twitterpagina’s.

Tot dan! En ja, ondanks alle prijsstijgingen: drank aan 75 cent!

15 years

Onze Bompad is ondertussen een flinke tiener geworden… In 1998 organiseerden Chirojongens RVM Sint-Marten uit Sint-Truiden hun eerste fuif. Als naam werd er gekozen voor Bompad party (zijn we blij dat het niet Sintomatenfuif geworden is…). In het Kazelhof, langs het kerkhof in Schurhoven, daagden zo’n 70 fuivers op. In 2003, tijdens de zesde editie, was het een overrompeling. Het kazelhof werd te klein. Meer dan 500 bezoekers, er stond zelfs volk te dansen in de toiletten…

Een jaar later mochten we eenmalig de oude Volvo-garage (nu Kringloopcentrum) gebruiken. Een kleine 1000 bezoekers beleefden er de beste fuif van de laatste jaren… Van 2005 tot 2008 maakten we de Expohallen Hendrickx op het industrieterrein onveilig en vanaf 2009 belandden we op het voormalige militaire vliegveld van Brustem. De eerste drie jaren gebruikten we Loods 27. Het bezoekersaantal bleef groeien: 3500 bezoekers in 2011.

In 2012 begint een nieuw hoofdstuk: De Bompad krijgt een nieuwe locatie die vlotter te bereiken is, daar bovenop introduceren we als eerste fuif in Sint-Truiden en omstreken het online ticketsysteem.

Al die jaren waren er 2 rode draden: goedkope drank (in den beginne 25 frank, nu 75 cent) en sfeer met goede muziek!
Sfeerbeeld

DJ’s

Een concept waar de Bompad niet van afwijkt: de resident dj’s. En ze zijn ook echt resident: alle dj’s waren of zijn lid van de organiserende jeugdbeweging ‘Chirojongens RVM Sint-Marten’.

In de ‘Main Room’ krijgen onze vaste waarden, Didi & Pjčr, dit jaar gezelschap van een wel heel speciale figuur. Wie…? Dat houden we geheim tot op de moment zelf. Natuurlijk houden we ons hier aan een mix van dance,
rnb, 80’s & 90’s & ambiance.

In de ‘Techno Room’ spelen dit jaar The Monomaniacs & friends. Michaël & Niels nodigen hun collega-dj’s uit en maken er een wild feestje van!


Info

Parking

Kom je met de auto? Geen probleem: op 200 meter van onze fuiflocatie is er een gratis megaparking: het vliegveld (Duitse piste).

Aanrijden kan via de Lichtenberglaan, te bereiken via de Luikersteenweg of via de Kapelstraat/Naamsesteenweg. Er is ook een kiss & ride zone op de parking. Volg aub de aanwijzingen van de politie en onze parkeerwachters.

We voorzien ter plaatse ook nadars waar fietsers hun fietsen veilig kunnen aan vastmaken. Volg gewoon de pijlen fietsparking.

Free Bus

Wie slim is neemt de bus. Elke 20 minuten is er een pendelbus richting Bompad. De bus is gratis en rijdt tot 4 uur.



Locate Hangar 66 Kaart Kaart


Tickets
Aantal beperkt Wees snel
Dit jaar pakken we uit met een nieuw (online) en leeftijdsgebonden verkoopsysteem voor onze tickets. Samen met Paylogic (verkochten o.a. de internationale tickets van Tomorrowland) en Jeugddienst Sint-Truiden werkten we dit systeem (volgens de huidige nieuwe wetgeving) uit.

Er zijn tickets beschikbaar in 3 leeftijdscategoriën: -16 jaar, 16-17 jaar en +18 jaar.

In elke categorie zijn er 2 soorten tickets:
- een 'regular' ticket (6,00 EUR - incl. servicekosten)
- een 'regular' ticket + 20 drankbonnen (21,00 EUR - incl. servicekosten)


Je kan tickets en drankbonnnen op diverse manieren kopen:
- via www.bompad.be of www.facebook.com/bompad
- via alle Free Record Shops in België of Primera's in Nederland (Let op: hier zijn de tickets 2 EUR duurder wegens extra overheadkosten van deze shops)


Op dit moment is er geen losse verkoop van tickets voorzien! Op tijd online bestellen is dus de boodschap!

Koop Ticket